Китайка получила изненадващо висока сметка от ресторант на стойност 430 000 юана (приблизително

...
Китайка получила изненадващо висока сметка от ресторант на стойност 430 000 юана (приблизително
Коментари Харесай

Жена получи сметка за 60 000 долара в ресторант

Китайка получила изненадващо висока сметка от ресторант на стойност 430 000 юана (приблизително 60 300 щатски долара), откакто невнимание споделила QR кода за поръчка онлайн. Това предиздвикало доста хора да се възползват и да си поръчат храна.

Китайката без да се усети разгласила кода за поръчка на страницата си в WeChat. Целта ѝ била да снима и да покаже храната, която са си поръчали с нейния другар, разказва South China Morning Post.

Въпреки, че обявата е била забележима единствено за нейните почитатели, доста хора са сканирали кода и са създали поръчки, което по-късно е довело до сметка от 60 300 $ за 1850 порции прясна патешка кръв, 2580 порции калмари и 9990 порции паста от скариди, оповестява " Телеграф ".

Дори откакто като Ли Уанг премахнала обявата, хората траяли да вършат поръчки на нейната сметка, съобщи Dariknews Тя счита, че някой е запазил снимката и е траял да прави поръчки, употребявайки кода. За благополучие от ресторанта са показали схващане и в последна сметка решили да не си търсят парите от блогърката.

Уанг гледа на случилото се като ценен урок и прикани да бъдат доста деликатни и внимателни, когато споделят фотоси на храна или друга персонална информация, която може да засегне финансите им.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР